Vragen die je ons misschien zou willen stellen

Wat mag ik van jullie verwachten?

Een simpel maar goed financieel advies wat u gaat helpen om alle 'wat als' vragen om te zetten in duidelijke antwoorden. Wij zijn ervaren in het helpen van mensen om een toekomst waarop zij hopen in kaart te brengen. Daarna gaan we bepalen wat de beste manier is om dat te bereiken.Wij begrijpen dat het leven meer rijkdom heeft te bieden dan geld alleen.

Wat heeft u gedaan voor anderen...?

Wij hanteren een strikte selectie voor klanten waar we mee werken. Als ambitieze mensen zijn zij allen op zoek naar een grotere transparantie rondom hun eigen financiele toekomst. Met het aanbieden van onze persoonlijke service bieden we vertrouwen, helderheid, zekerheid en een zekere mate van structuur naar al onze klanten - gaandeweg bouwend aan een levenslange relatie.

Wat kost het?

In het verleden werkten financieel adviseurs en banken in Nederland nog met een provisie-gebaseerd model, dat betekende dat hun inkomen volledig afhankelijk was van de verkoop van een product. Onze beloning is gebaseerd op de tijd en de kennis van de werkzaamheden die we doen. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat we handelen in het beste belang voor u en niet de onze. Want wij hebben geen productbelang.

Kan uw planning helpen?

Door onze Persoonlijke Financiële Planningen krijgt u écht inzicht in al uw financiën. wij adviseren u over alle scenarios's en we bepalen samen hoe we uw toekomstige doelen kunnen realiseren. U kunt uw planning altijd online inzien en dit maakt het communiceren tussen ons gemakkelijk.

Waarom zou ik u vertrouwen?

Ons doel is om te werken met onze klanten als vertrouwde adviseurs. Als gevolg hiervan zijn we volledig gericht op het verstrekken van deskundig en onpartijdig financieel advies dat echte toekomstige waarde voor u levert.
En ons trackrecord spreekt boekdelen: tevreden klantgetuigenissen, hoge klanttevredenheid, duurzame klantenrelaties en de meeste nieuwe relaties zijn voortgekomen uit doorverwijzingen van bestaande relaties.

Heeft je ook een vraag maar staat die hier niet bij? We horen hem graag.