Onze vakbekwaamheid

Wij beschikken over de benodigde diploma's om bepaalde facetten van de financiële branche te kunnen bedienen. Om te adviseren en te bemiddelen is het bedrijf op basis van de Wet Financieel Toezicht (WFT) verplicht een WFT-vergunning te hebben van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) . Op basis van onze kennis en vaardigheden hebben we de volgende vergunningen:

  • WFT basis
  • WFT hypothecaire krediet
  • WFT consumptief krediet
  • WFT vermogen

Het Nationaal Regime

Het Nationaal Regime is een wettelijk regime waarmee ondernemingen zoals wij beleggingsopdrachten van onze klanten mogen doorgeven en hierover mogen adviseren. Voorwaarde is dat de deelnemingsrechten van de beleggingen in Nederland worden aangeboden.

We zijn aangesloten bij het Kifid

Wanneer je als consument een klacht hebt over een financieel product of een financiële dienst, kun je deze indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid. Bij het Kifid kun je terecht met klachten en geschillen over verzekeringen, hypotheken, leningen, financieringen en beleggingen. Je kunt er dus ook terecht als je slachtoffer bent en een klacht hebt over de afhandeling van je schade door de verzekering.

Kifid is ingesteld door banken, verzekeraars, intermediairs, vermogensbeheerders en andere financiële dienstverleners. Zij hebben zelf geen enkele zeggenschap over de behandeling van klachten. Het Kifid is onafhankelijk, deskundig, laagdrempelig, snel en betaalbaar.