Over Ons, over mij

Vanaf 2001 tot en met maart 2019 heb ik met Frans samen gewerkt. Eerst werkten we onder de naam Van den Akker | Verschure en vanaf 2009 onder de naam Verschure & Partners.

We hebben er voor gekozen om ons te specialiseren in financiële planning en in vermogensadvies aan een vooraf door ons gedefinieerde klantengroep. Het zijn die klanten waarbij wij doorlopend van toegevoegde waarde kunnen zijn en waarbij een Persoonlijke Financiële Planning van belang is. Indien nodig, werken wij samen met specialisten binnen ons netwerk zoals accountants, makelaars, notarissen en vermogensbeheerders.

Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis, Aida 16 8265TG kampen.

Wat kunt je van Verschure & Partners verwachten

Verschure & Partners adviseert en bemiddeld over financiële zaken en in financiële producten gericht op jouw privé situatie. Onze aanpak is altijd integraal en dat betekent dat al jouw financiële zaken als een geheel zullen worden bekeken en daar waar mogelijk op elkaar worden afgestemd. Met name risicoscenario's zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, een mogelijke scheiding en het Pensioen. Ook adviseren we hoe je jouw financiële levensdoelen kunt realiseren. Hiervoor maken we vaak gebruik van onze Beaufort Fondsenportefeuilles.