Over Ons

Wij, Frans Verschure en Ton Netjes werken vanaf 2001 samen. Eerst werkten we onder de naam Van den Akker | Verschure en vanaf 2009 onder de naam Verschure & Partners.

Verschure en Partners bestaat uit twee zelfstandige ondernemingen, Verschure BV (Frans) en Bärrels For Life BV (Ton). Beiden werkend onder dezelfde handelsnaam, Verschure & Partners, maar ieder vanuit zijn eigen identiteit. Door onze samenwerking kunnen wij kosten besparen en waarborgen dat wij voor u altijd aanspreekbaar zijn.

Wij hebben er voor gekozen om ons te specialiseren op persoonlijke financiële advisering en bemiddeling aan een vooraf door ons gedefinieerde klantengroep. Het zijn die klanten waarbij wij van toegevoegde waarde kunnen zijn en waarbij een Persoonlijke Financiële Planning van belang is. Indien nodig, werken wij samen met specialisten binnen ons netwerk. U kunt hier denken aan accountants, makelaars, notarissen en vermogensbeheerders.

Wij werken vanuit onze kantoren aan huis. Frans heeft zijn kantoor in Wezep en Ton in Kampen.

Wat kunt u van ons verwachten

Wij adviseren en bemiddelen over financiële zaken en in financiële producten gericht op uw privé situatie. Onze aanpak is altijd integraal en dat betekent dat al uw financiële zaken als een geheel zullen worden bekeken en daar waar mogelijk op elkaar worden afgestemd. Met name risicoscenario's zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, een mogelijke scheiding en het Pensioen. Ook adviseren we hoe u uw financiële levensdoelen kunt realiseren. Hiervoor maken we vaak gebruik van onze Beaufort Fondsenportefeuilles.